Program Schedule

Home / Program Schedule
A.S 5 Symposium

Keratoplasty and Keratoprosthesis

Date : September 27, 2024 Time : 16:00 - 17:30 (GMT+7) Venue : Pullman 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Combined Lamellar Keratoplasty Techniques - the Possibilities are Plenty!
16:00 - 16:10 (10 mins.)
  1. How to Successfully Achieve the Big Bubble in DALK Surgery
16:10 - 16:20 (10 mins.)
  1. Reintroducing the Art of Manual DALK: an Insight into My Personal Technique
16:20 - 16:30 (10 mins.)
  1. Early DALK in Active Severe Infection
16:30 - 16:40 (10 mins.)
  1. Candida Parapsilosis after PK
16:40 - 16:50 (10 mins.)
  1. Paediatric Corneal Transplantation: A Global Perspective
16:50 - 17:00 (10 mins.)
  1. Kpro for the Dry Eye
17:00 - 17:10 (10 mins.)
  1. Systemic Review of Osteo-odonto-keratoprosthesis
17:10 - 17:20 (10 mins.)
  1. Q&A
17:20 - 17:30 (10 mins.)