Program Schedule

Home / Program Schedule
A.S 2 Symposium

Corneal Infection 1

Date : September 27, 2024 Time : 08:30 - 10:00 (GMT+7) Venue : Warhol 1 & 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. 50 Years of Central Microbial Keratitis (CMK) in the Philipphines: An Overview
08:30 - 08:40 (10 mins.)
  1. Emerging Ocular Infections in Thailand
08:40 - 08:50 (10 mins.)
  1. Antibiotic Resistance Profile of Staphylococcus Species in the Asia Cornea Society Infectious Keratitis Study (ACSIKS)
08:50 - 09:00 (10 mins.)
  1. A New Class of Anti Microbial Polymer Tested on the Asia Cornea Society Infectious Keratitis Study (ACSIKS) Samples
09:00 - 09:10 (10 mins.)
  1. Keratitis following anterior segment surgery - diagnosis and management
09:10 - 09:20 (10 mins.)
  1. Differentiating Corneal Endothelitis and Anterior Uveitis
09:20 - 09:30 (10 mins.)
  1. Multiplex Polymerase Chain Reaction as Multi pthogen Detection in Infectious Corneal Ulcer
09:30 - 09:40 (10 mins.)
  1. Black Fungus Keratitis
09:40 - 09:50 (10 mins.)
  1. Q&A
09:50 - 10:00 (10 mins.)