Program Schedule

Home / Program Schedule
A.S 3 Symposium

Inflammatory and Ocular Surface Disease

Date : September 27, 2024 Time : 14:00 - 15:30 (GMT+7) Venue : Pullman 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Vernal Keratoconjunctivitis
14:00 - 14:10 (10 mins.)
  1. Pathogenesis and Treatment of SLK
14:10 - 14:20 (10 mins.)
  1. Pterygium & Ocular Surface Management
14:20 - 14:30 (10 mins.)
  1. How the Blue Light Effect the Ocular Surface
14:30 - 14:40 (10 mins.)
  1. Oral Mucosal Biopsy in Diagnosing Ocular Cicatricial Pemphigoid
14:40 - 14:50 (10 mins.)
  1. Commercialized Cultivated Oral Mucosal Epithelial Transplantation for Ocular Surface Reconstruction
14:50 - 15:00 (10 mins.)
  1. Ocular Surface Surgery in Acute SJS
15:00 - 15:10 (10 mins.)
  1. Effect Tofacitinib Treatment for SJS
15:10 - 15:20 (10 mins.)
  1. Q&A
15:20 - 15:30 (10 mins.)