Program Schedule

Home / Program Schedule
FP4 Symposium

Free Paper 4

Date : September 28, 2024 Time : 08:30 - 10:00 (GMT+7) Venue : Axel

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365
Chairs:

Topics

  1. Alcohol-Assisted Debridement for Diagnosis and Treatment of Acanthamoeba Keratitis
08:30 - 08:35 (5 mins.)
  1. Mistakes Become Happy Endings In My First SMILE Surgery: A Case Report
08:35 - 08:40 (5 mins.)
  1. Characteristics of Senile Cataract Patients in Sawan I PHC
08:40 - 08:45 (5 mins.)
  1. Ocular Cicatricial Pemphigoid in an Elderly Filipino Man: A Case Report and Literature Review
08:45 - 08:50 (5 mins.)
  1. Advanced Corneal Surgery: Exploring Layer-by-layer Manual Dissection in Cases Unsuitable for Deep Anterior Lamellar Keratoplasty (DALK)
08:50 - 08:55 (5 mins.)
  1. Outcome of Accelerated Corneal Cross-Linking with 0.25% Riboflavin in Progressive Keratoconus Patients: A Retrospective Study in Taiwan
08:55 - 09:00 (5 mins.)
  1. Q&A
09:00 - 09:10 (10 mins.)
  1. Endothelial cell loss after preparation of grafts for endothelial keratoplasty at Lions Eye Bank of Western Australia.
09:10 - 09:15 (5 mins.)
  1. Factors Affecting Visual Outcome After Small Lenticule Extraction Pro® (VISUMAX 800): First Year Experience in Indonesia
09:15 - 09:20 (5 mins.)
  1. Reverse Bioptics as the Preferred Treatment of Myopia Regression After Photorefractive Keratectomy: A Case Report
09:20 - 09:25 (5 mins.)
  1. Short Yamane Technique for Short Eyes: A Challenge in Managing Microphthalmia with Microcornea
09:25 - 09:30 (5 mins.)
  1. Clinical Profile and Outcomes of Ocular Surface Squamous Neoplasia at the Philippine General Hospital: A Retrospective Study
09:30 - 09:35 (5 mins.)
  1. Outcomes of Cross Linked Bowman-Stromal Inlay for Progressive Keratoconus
09:35 - 09:40 (5 mins.)
  1. Q&A
09:40 - 09:50 (10 mins.)
  1. Chairs discussion and Best Paper of Session announcement
09:50 - 10:00 (10 mins.)