Program Schedule

Home / Program Schedule
I.I 2 Symposium

INASCRS - INACORS 2

Date : September 28, 2024 Time : 16:30 - 18:00 (GMT+7) Venue : Pullman 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. DSAEK: every step it's a beginning
16:30 - 16:39 (9 mins.)
  1. Tailored Management of Shield Ulcer
16:39 - 16:48 (9 mins.)
  1. Peripheral Ulcerative Keratitis vs Mooren Ulcer
16:48 - 16:57 (9 mins.)
  1. PACK CXL as Adjuvant Treatment for Infectious Corneal Ulcer
16:57 - 17:06 (9 mins.)
  1. Corneal Transplantation in Infectious Corneal Ulcer
17:06 - 17:15 (9 mins.)
  1. Various Approach in Blepharokeratoconjunctivitis Management
17:15 - 17:24 (9 mins.)
  1. Diquafosol Pre and Post Surgical Treatment in Cataract with Dry Eye Patient: A Randomized Clinical Prospective Study
17:24 - 17:33 (9 mins.)
  1. Dry Eye Risk Factor Analysis: Indonesia Dry Eye Working Group Study
17:33 - 17:42 (9 mins.)
  1. Developing and Disseminating National Dry Eye Framework in Indonesia
17:42 - 17:51 (9 mins.)
  1. Q&A
17:51 - 18:00 (9 mins.)