Program Schedule

Home / Program Schedule
E.B Symposium

Asian Initiative for Eye Banking by AEBA

Date : September 28, 2024 Time : 16:30 - 18:00 (GMT+7) Venue : Warhol 1 & 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. AEBA initiatives for asian eye banking: an overview
16:30 - 16:40 (10 mins.)
  1. Role of Eye bank in combatting the waiting list for a corneal transplantation
16:40 - 16:50 (10 mins.)
  1. Demographic Characteristics of Voluntary Donors Registered in LEBJ: A retrospective study from 2018 to 2023
16:50 - 17:00 (10 mins.)
  1. Maximize donor cornea in hepatitis B endemic area via serology matching
17:00 - 17:10 (10 mins.)
  1. Education and Training for "Education and Training forand by Eye Banks: Challenges and Opportunities
17:10 - 17:20 (10 mins.)
  1. Risk Factors in prognosis of DMEK with imported pre cut tissues
17:20 - 17:30 (10 mins.)
  1. Keratoplasty shifted in the last 5 year in Indonesia
17:30 - 17:40 (10 mins.)
  1. Eye banking practices in Europe
17:40 - 17:50 (10 mins.)
  1. Q&A
17:50 - 18:00 (10 mins.)