Program Schedule

Home / Program Schedule
I.S 8 Symposium

From Progression to Precision: Navigating Cataract Evolution in Practice

Date : September 26, 2024 Time : 15:30 - 17:00 (GMT+7) Venue : Pullman 3

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Soft cataract; simple but tricky
15:30 - 15:42 (12 mins.)
  1. Phacosurgery In white matur intumescent senile cataract.
15:42 - 15:54 (12 mins.)
  1. Challenges of Hard Cataracts
15:54 - 16:06 (12 mins.)
  1. Phaco in ultra hard Cataract Nigra
16:06 - 16:18 (12 mins.)
  1. Deal with Morgagnian Cataract
16:18 - 16:30 (12 mins.)
  1. Gradual hydrodissection for avoiding complication on posterior polar cataract
16:30 - 16:42 (12 mins.)
  1. Q&A
16:42 - 17:00 (18 mins.)