Program Schedule

Home / Program Schedule
I.S 6 Symposium

Breaking Barriers: LVC Solutions for the Toughest Cases

Date : September 26, 2024 Time : 13:30 - 15:00 (GMT+7) Venue : Pullman 3

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. 5 Approach on Thin Lenticule SMILE Surgery to Achieve Best Result
13:30 - 13:42 (12 mins.)
  1. LASIK Xtra to Help
13:42 - 13:54 (12 mins.)
  1. Bioptics for Best Correction Visual Acuity
13:54 - 14:06 (12 mins.)
  1. LVC Astigmatisme Post Penetrating Keratoplasty
14:06 - 14:18 (12 mins.)
  1. High Astigmatisme Approach in LVC
14:18 - 14:30 (12 mins.)
  1. LVC in Irregular Cornea
14:30 - 14:42 (12 mins.)
  1. Difficult Case in LVC
14:42 - 14:54 (12 mins.)
  1. Q&A
14:54 - 15:00 (6 mins.)