Program Schedule

Home / Program Schedule
FP6 Symposium

Free Paper 6

Date : September 28, 2024 Time : 14:30 - 16:00 (GMT+7) Venue : Axel

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365
Chairs:

Topics

  1. A Case of Pterygium in the Isolated Island of Shikinejima Diagnosed Remotely and Treated on the Mainland in Japan
14:30 - 14:35 (5 mins.)
  1. Comprehensive Network Meta-Analysis of Astigmatism Correction Techniques: Evaluating Outcomes of FSAK, Toric IOL, LRI, Mechanized Keratotomy, and SMILE
14:35 - 14:40 (5 mins.)
  1. Comparison of Corneal Endothelial Changes After Small Incision Cataract Surgery and Phacoemulsification
14:40 - 14:45 (5 mins.)
  1. Evaluation of Visual, Refractive Outcome, and Changes in the Ocular Parameters After EyeCryl Phakic IOL Implantation in Patients with Moderate to High Myopia and Astigmatism: A Prospective Comparative Study with EVO/EVO+ Visian Implantable Lenses
14:45 - 14:50 (5 mins.)
  1. Characteristics of Patients Underwent ReLEx SMILE Surgery in Bali Mandara Eye Hospital Denpasar from January to December 2022 : A Descriptive Retrospective Study
14:50 - 14:55 (5 mins.)
  1. Investigating the Effects of Varied Lenticular Profiling on Corneal Nerve Regeneration
14:55 - 15:00 (5 mins.)
  1. Q&A
15:00 - 15:10 (10 mins.)
  1. RGP vs scleral lens in keratoconus
15:10 - 15:15 (5 mins.)
  1. Peripheral Ulcerative Keratitis: A Case Report Highlighting Diagnostic Challenges and Multidisciplinary Management
15:15 - 15:20 (5 mins.)
  1. Comparison of Early Refractive and Visual Outcomes Between Same-Day Versus Scheduled Small Incision Lenticule Extraction in Myopic Patients
15:20 - 15:25 (5 mins.)
  1. Black Cataract in Microcornea and Coloboma : So Many Things to Do in Such a Small Space
15:25 - 15:30 (5 mins.)
  1. Modified Re-SMILE Rescues for Large Retained Central Lenticule After A Previous Failed SMILE
15:30 - 15:35 (5 mins.)
  1. Q&A
15:40 - 15:50 (10 mins.)
  1. Chairs discussion and Best Paper of Session announcement
15:50 - 16:00 (10 mins.)