Program Schedule

Home / Program Schedule
FP3 Symposium

Free Paper 3

Date : September 27, 2024 Time : 16:00 - 17:30 (GMT+7) Venue : Axel

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365
Chairs:

Topics

  1. Descemet’s Membrane Endothelial Keratoplasty (DMEK) for Iatrogenic Damage to Descemet's Membrane Secondary to Nd:YAG Laser
16:00 - 16:05 (5 mins.)
  1. Functional and Corneal Structural Outcomes of Corneal Collagen Cross-Linking (CXL) for Keratoconus at Dr. Sardjito General Hospital
16:05 - 16:10 (5 mins.)
  1. Management of Subluxated Traumatic Cataract After 17 Years of Neglected Blunt Trauma
16:10 - 16:15 (5 mins.)
  1. Clinical Outcome Descemet Stripping Automated Endothelial Keratoplasty (DSAEK) at Jakarta Eye Center one year Follow Up
16:15 - 16:20 (5 mins.)
  1. Corneal Transplantation From Brain-Dead Donors at Cho Ray Hospital From 2015 to 2020
16:20 - 16:25 (5 mins.)
  1. Corneal Specialist
16:25 - 16:30 (5 mins.)
  1. Q&A
16:30 - 16:40 (10 mins.)
  1. A decade of changing trends in corneal donors in Aotearoa / New Zealand in the era of COVID-19
16:40 - 16:45 (5 mins.)
  1. Outcomes of Sutureless (Yamane Technique) and Sutured Scleral Fixation in Patients With Inadequate Capsular Support: A Systematic Review
16:45 - 16:50 (5 mins.)
  1. Outcomes of Pre-Descemet's DALK in Keratoconus Patients: A Case Series
16:50 - 16:55 (5 mins.)
  1. Modified safety-net suture technique in complex Descemet membrane endothelial keratoplasty
16:55 - 17:00 (5 mins.)
  1. Corneal Transplant Trends in New Zealand in the Covid-19 Era
17:00 - 17:05 (5 mins.)
  1. Urrets-Zavalia Syndrome and corneal transplantation - understanding pathophysiology and management.
17:05 - 17:10 (5 mins.)
  1. Q&A
17:10 - 17:20 (10 mins.)
  1. Chairs discussion and Best Paper of Session announcement
17:20 - 17:30 (10 mins.)