Program Schedule

Home / Program Schedule
A.S 12 Symposium

Corneal Imaging

Date : September 28, 2024 Time : 14:30 - 16:00 (GMT+7) Venue : Warhol 1 & 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Anterior segment imaging for beginning corneal surgeons
14:30 - 14:40 (10 mins.)
  1. Preoperative evaluation for refractive surgery with Pentacam and Corvis ST
14:40 - 14:50 (10 mins.)
  1. Imaging analysis for FECD
14:50 - 15:00 (10 mins.)
  1. New insights into corneal endothelial cell layer using slit-scanning wide-field contact specular microscopy
15:00 - 15:10 (10 mins.)
  1. Collagen imaging by polarization sensitive OCT
15:10 - 15:20 (10 mins.)
  1. The utility of AS-OCTA for corneal limbal vasculature
15:20 - 15:30 (10 mins.)
  1. Optical Assesments
15:30 - 15:40 (10 mins.)
  1. Intravital Two-Photon Imaging of the Cornea
15:40 - 15:50 (10 mins.)
  1. Q&A
15:50 - 16:00 (10 mins.)