Program Schedule

Home / Program Schedule
A.S 10 Symposium

Regenerative Medicine

Date : September 28, 2024 Time : 10:30 - 12:00 (GMT+7) Venue : Warhol 1 & 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Treating neurotrophic keratopathy with Insulin. Results and mode of action
10:30 - 10:40 (10 mins.)
  1. SLET
10:40 - 10:50 (10 mins.)
  1. Regenerative Medicine for Corneal epithelium
10:50 - 11:00 (10 mins.)
  1. iPSC derived corneal epithelial cell transplantation
11:00 - 11:10 (10 mins.)
  1. Preclinical validation of corneal endothelial cell therapy in Taiwan
11:10 - 11:20 (10 mins.)
  1. Simple non-cultured Endothelium Cell Injection Therapy
11:20 - 11:30 (10 mins.)
  1. In situ-forming collagen hydrogel in corneal diseases treatment
11:30 - 11:40 (10 mins.)
  1. Corneal bioengineering: where are we?
11:40 - 11:50 (10 mins.)
  1. Q&A
11:50 - 12:00 (10 mins.)