Program Schedule

Home / Program Schedule
A.S 9 Symposium

Corneal Infection 2

Date : September 28, 2024 Time : 10:30 - 12:00 (GMT+7) Venue : Pullman 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Action and Reaction to the US post EK Infection "crisis"
10:30 - 10:40 (10 mins.)
  1. Antimicrobial Resistance Update
10:40 - 10:50 (10 mins.)
  1. Corneal Complications of Staphlococcal Blepharitis
10:50 - 11:00 (10 mins.)
  1. Atypical Keratitis
11:00 - 11:10 (10 mins.)
  1. Acanthamoeba Keratitis - How non Contact Lens Keratitis is different that Contact Lens Associated Keratitis
11:10 - 11:20 (10 mins.)
  1. CMV Endothelitis
11:20 - 11:30 (10 mins.)
  1. Immunopathology of HSV Keratitis - Insights for Better Management
11:30 - 11:40 (10 mins.)
  1. Infectious Keratitis after Refractive surgery
11:40 - 11:50 (10 mins.)
  1. Q&A
11:50 - 12:00 (10 mins.)