Program Schedule

Home / Program Schedule
I.I 1 Symposium

INASCRS - INACORS 1

Date : September 28, 2024 Time : 10:30 - 12:00 (GMT+7) Venue : Drexel & Hamilton

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. IOP Management: More Low IOP more Endothelium Safe
10:30 - 10:42 (12 mins.)
  1. Corneal CXL in Pseudophakic Bullous Keratopathy at Sardjito General Central Hospital Indonesia
10:42 - 10:54 (12 mins.)
  1. Phacoemulcification in Cases of Hard Cataract with Severe Corneal Dystrophies
10:54 - 11:06 (12 mins.)
  1. Cataract Surgery for Patient with Corneal Disease: Tips & trick
11:06 - 11:18 (12 mins.)
  1. Preparing Manual DSEK
11:18 - 11:30 (12 mins.)
  1. Cataract Surgery in Cornea Endotheliopathies
11:30 - 11:42 (12 mins.)
  1. DMEK for Beginner
11:42 - 11:54 (12 mins.)
  1. Q&A
11:54 - 12:00 (6 mins.)