Program Schedule

Home / Program Schedule
A.I 1 Symposium

ACS - INASCRS 1: Cornea - Cataract

Date : September 27, 2024 Time : 14:00 - 15:30 (GMT+7) Venue : Pullman 3

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Outcome of Toric IOL Implantation in Irregular Astigmatism
14:00 - 14:12 (12 mins.)
  1. DMEK and Phaco: Various combinations and options
14:12 - 14:24 (12 mins.)
  1. Why FLACS is the Biggest Advancement in DALK
14:24 - 14:36 (12 mins.)
  1. IOL Considerations in Cataract Surgery for Keratoconus
14:36 - 14:48 (12 mins.)
  1. Role of anterior segment OCT in a novel IOL power calculation: the O Formula
14:48 - 15:00 (12 mins.)
  1. Prognosis of Phacoemulsification and IOL Implantation in FECD
15:00 - 15:12 (12 mins.)
  1. Q&A
15:12 - 15:30 (18 mins.)