Program Schedule

Home / Program Schedule
I.S 9 Symposium

Redefining Limits: Pushing Boundaries with Phacoemulsification in Complex Cases

Date : September 27, 2024 Time : 08:30 - 10:00 (GMT+7) Venue : Pullman 3

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Pitfalls and Pearls of Pupil Issues in Phacoemulsification
08:30 - 08:42 (12 mins.)
  1. Argentinian flag, anticipating the problem and how to deal with it
08:42 - 08:54 (12 mins.)
  1. Management of Posterior Polar Cataract
08:54 - 09:06 (12 mins.)
  1. Management of cataract surgery in high myopia
09:06 - 09:18 (12 mins.)
  1. Traumatic cataract with fixed dilated pupil
09:18 - 09:30 (12 mins.)
  1. Phacoemulsification with Zonular Instability
09:30 - 09:42 (12 mins.)
  1. Q&A
09:42 - 10:00 (18 mins.)