Program Schedule

Home / Program Schedule
A.S 1 Symposium

Endothelial Keratoplasty 1 by Cornea Society

Date : September 27, 2024 Time : 08:30 - 10:30 (GMT+7) Venue : Pullman 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Post-EK infections
08:30 - 08:40 (10 mins.)
  1. Advanced femto DMEK
08:40 - 08:50 (10 mins.)
  1. DMEK in Asian Eyes
08:50 - 09:00 (10 mins.)
  1. DMEK Tips and Tricks
09:00 - 09:10 (10 mins.)
  1. Optimizing Refractive Outcomes in Combined Endothelial Keratoplasty
09:10 - 09:20 (10 mins.)
  1. Intraoperative OCT Guided DMEK
09:20 - 09:30 (10 mins.)
  1. Endothelial Keratoplasty Techniques for non-Endothelial Disease
09:30 - 09:40 (10 mins.)
  1. Feasibility and Outcomes of DMEK Surgery for Difficult Cases
09:40 - 09:50 (10 mins.)
  1. Q&A
09:50 - 10:00 (10 mins.)