Program Schedule

Home / Program Schedule
I.S 14 Symposium

Navigating Turbulence: Expert Strategies for Managing Cataract Complications

Date : September 28, 2024 Time : 14:30 - 16:00 (GMT+7) Venue : Pullman 3

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Pseudophakic Capsular Bag Distension Syndrome : Diagnosis and Management
14:30 - 14:42 (12 mins.)
  1. Subluxation Lens Management with Cionni Ring
14:42 - 14:54 (12 mins.)
  1. Iris-Fixated IOL in Complicated Cataract Surgery
14:54 - 15:06 (12 mins.)
  1. Handling refractive surprise : Piggy Back or Exchange
15:06 - 15:18 (12 mins.)
  1. Unveiling the Telegin Technique: The Ultimate Weapon for Anterior Segment Surgeons
15:18 - 15:30 (12 mins.)
  1. Using CTR for Zonulopathy
15:30 - 15:42 (12 mins.)
  1. Cataract Technology Hurdles
15:42 - 15:54 (12 mins.)
  1. Q&A
15:54 - 16:00 (6 mins.)