Program Schedule

Home / Program Schedule
A.I 2 Symposium

ACS - INASCRS 2: Cornea - Refractive

Date : September 27, 2024 Time : 14:00 - 15:30 (GMT+7) Venue : Pullman 3

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Understanding ocular biometry in dry eye
14:00 - 14:12 (12 mins.)
  1. Refractive Surgery in Corneal diseases
14:12 - 14:24 (12 mins.)
  1. Handling Lenticular Extraction for Beginner
14:24 - 14:36 (12 mins.)
  1. Anterior segment restoration and iris reconstruction with intracapsular and sutured artificial irises
14:36 - 14:48 (12 mins.)
  1. Lenticule extraction and Complications (femtosecond)
14:48 - 15:00 (12 mins.)
  1. Refractive lenticule extraction surgery
15:00 - 15:12 (12 mins.)
  1. Q&A
15:12 - 15:30 (18 mins.)