Program Schedule

Home / Program Schedule
I.S 2 Symposium

Enhancing Vision: Symposium on LASIK and Lenticule Extraction Innovations

Date : September 26, 2024 Time : 08:30 - 10:00 (GMT+7) Venue : Pullman 3

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. LVC: Preoperative Assessment
08:30 - 08:42 (12 mins.)
  1. Choosing the Right Technology for The Right Patient
08:42 - 08:54 (12 mins.)
  1. Calculation for Safety LVC
08:54 - 09:06 (12 mins.)
  1. Tips and Tricks LASIK for Beginner
09:06 - 09:18 (12 mins.)
  1. Tips and Tricks Lenticule Extraction for Beginner
09:18 - 09:30 (12 mins.)
  1. Optimization of the settings from my first treatments to the hundredth SmartSight Lenticule Treatment
09:30 - 09:42 (12 mins.)
  1. Q&A
09:42 - 10:00 (18 mins.)