Program Schedule

Home / Program Schedule
O.C Symposium

Opening Ceremony

Date : September 27, 2024 Time : 10:00 - 11:30 (GMT+7) Venue : Pullman 2

Be part of the prestigious opening ceremony of the Asia Cornea Society and Indonesian Cataract and Refractive Surgery Scientific Meeting, where innovation meets excellence in eye care, and together, we illuminate the future of ophthalmology!

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365
Chairs:

Topics

  1. Opening by MC
10:00 - 10:02 (2 mins.)
  1. Indonesian National Anthem
10:02 - 10:07 (5 mins.)
  1. Pray
10:07 - 10:10 (3 mins.)
  1. Meeting Report - Chairman of Congress
10:10 - 10:15 (5 mins.)
  1. Opening Remarks - President of INASCRS
10:15 - 10:20 (5 mins.)
  1. Opening Remarks - President of ACS
10:20 - 10:25 (5 mins.)
  1. Opening Speech/Launching - President of PERDAMI
10:25 - 10:30 (5 mins.)
  1. ACF Lecture
10:30 - 10:50 (20 mins.)
  1. ACF Medalist Lecture
10:50 - 11:10 (20 mins.)
  1. Saiichi Mishima Award
11:10 - 11:15 (5 mins.)
  1. AEBA Award
11:15 - 11:20 (5 mins.)
  1. Spectacular Phenomenal Performance
11:20 - 11:30 (10 mins.)