Program Schedule

Home / Program Schedule
I.S 1 Symposium

Mastering the Fundamentals of Phacoemulsification

Date : September 26, 2024 Time : 08:30 - 10:00 (GMT+7) Venue : Pullman 2

Add To Google Calendar Add To Microsoft 365

Topics

  1. Phacoemulsification made easy in learning curve
08:30 - 08:42 (12 mins.)
  1. How to Make a Good Capsulotomy
08:42 - 08:54 (12 mins.)
  1. Make a Perfect Hydrodissection
08:54 - 09:06 (12 mins.)
  1. Divide & Conquer Technique
09:06 - 09:18 (12 mins.)
  1. Stop and Groove, easy technique for beginner
09:18 - 09:30 (12 mins.)
  1. Best practice in viscoelastics evacuation
09:30 - 09:42 (12 mins.)
  1. Lift up, Tumble and Eat
09:42 - 09:54 (12 mins.)
  1. Q&A
09:54 - 10:00 (6 mins.)